اونتالاپ اونالبایف، سفیر قزاقستان در ایران نیز در این نشست با اشاره به همکاریهای خوب سیاسی و اقتصادی دو کشور در سازمانهای منطقهای، گفت: در زمینه ترانزیت بار و حملونقل دریایی، ریلی و زمینی همکاریهای خوبی میان دو کشور انجام شده و در حال شکلگیری است که باید تداوم پیدا کند.
او افزود: حدود 70 درصد از حجم تجارت 302 میلیون دلاری دو کشور در سال گذشته مربوط به صادرات ایران به قزاقستان بوده است. در حالی که میتوان رد حوزههای تولید و تأمین گوشت و محصولات کشاورزی، پتروشیمی و مصالح ساختمانی همکاریهای خوبی را رقم زد که هم به افزایش این حجم تجارت و هم موازنه بیشتر آن منجر شود.
اونالبایف به مکانیزم های پولی و بانکی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: هنوز بخشهای خصوصی دو کشور آنطور که باید در جریان روند رفع موانع بانکی قرار ندارند که باید اطلاعرسانی شود. پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بین دو اتاق و مسئولین مربوطه، در یک نشست آنلاین تجار را در جریان جزییات این مکانیزم بانکی قرار دهند.
او خواستار اجرایی شدن هر چه سریعتر موافقتنامه همکاریهای مشترک ایران و قزاقستان شدند.
- اخبار اتاق
- آداب و رسوم قزاقستان, اتاق بازرگانی, اتاق بازرگانی ایران و قزاقستان, اتاق بازرگانی مشترک, اتحادیه اقتصادی اوراسیا, امیر عابدی, تحولات سیاسی در قزاقستان, توافقنامههای تجاری ایران و قزاقستان, جاذبههای گردشگری قزاقستان, خدمات فنی مهندسی قزاقستان, روابط ایران با کشورهای آسیای مرکزی, روابط ایران و قزاقستان, روادید تجاری ایران و قزاقستان, زیرساختهای حمل و نقل قزاقستان, سفرهای تجاری بین ایران و قزاقستان, سیاست خارجی ایران و قزاقستان, صادرات به قزاقستان, صنایع معدنی قزاقستان, فرصتهای سرمایهگذاری در قزاقستان برای ایرانیان, فرهنگ و تاریخ قزاقستان, کشاورزی قزاقستان, نفت و گاز قزاقستان, نقش روسیه در روابط ایران و قزاقستان, همکاریهای اقتصادی ایران و قزاقستان, هیئتهای تجاری ایران و قزاقستان, واردات از قزاقستان